Bakverk
PAIN AU CHOCOLATE POP! Bakery
Pris i butik*: 30 kr
#smakbox @smakbox
Pop Bakery är experterna på färska degar och var först i Sverige med pizzakit – middagsräddaren i tusentals hem varje dag. Nu har du chansen att vara en av de första i Sverige att testa en ny produkt från deras systerbageri som Pop Bakery funderar på lansera i svenska butiker. Testa och tyck till – din åsikt är viktig!
Färsk smördeg med chokladstänger till 6 st bröd. Montera, grädda och njut av nygräddade pain au chocolat!
Tillagning
1 Värm ugnen till 190°C (varmluftsugn 170°C) och förbered en plåt med
bakplåtspapper
2 Lossa fliken
3 Vrid röret för att öppna
4 Rulla ut degen och dela vid perforeringen
5 Lägg två chokladstänger på varje degstycke och rulla in dem från båda kanter
6 Lägg chokladbröden på plåten med skarven nedåt
7 Grädda i ca 12 minuter i mitten av ugnen tills de är gyllenbruna. Serveras
nybakade.
Tips:
Pensla chokladbröden med mjölk eller äggula innan gräddning för en djupare färg.
Innehåll: Deg (87 %): vetemjöl, margarin (palmfett, rapsolja, vatten, emulgeringsmedel (mono- och diglycerider av fettsyror), salt, försurningsmedel (citronsyra), vatten, socker, vetegluten, dextros, jäsningsmedel (glukanodeltalakton, kalciumkarbonat, difosfat), etylalkohol, salt, förtjockningsmedel (xantangummi), aromämnen, stabiliseringsmedel (magnesiumklorid), färgämne (karotin). mjölförbättringsmedel (askorbinsyra), Kan innehålla spår av mjölk. Chokladstänger (13 %): socker, kakaomassa, kakaosmör, emulgeringsmedel (lecitin), naturliga aromämnen. Kan innehålla spår av mjölk och nötter.
Allergener anges med fet stil. Ät inte obakad deg.
Får inte djupfrysas. Använd all deg på en gång. Bäst före-datum och satsnummer: se
förpackningens sida. Förvaras i kylskåp i +2 till +7°C.
Recept och konsumentservice: www.knackundback.de